Over ons

Maatschap

Zorg-nv is een (openbare) maatschap van vijf maten (vennoten).

Wij leveren allen een eigen, specifieke bijdrage aan onze gezamenlijke dienstverlening. Dat levert een bijzondere bundeling van krachten op; kennis, visie en ervaring die voortkomen uit de uitoefening van de volgende beroepen:
- huisarts
- apotheker
- fysiotherapeut
- consultant
- projectontwikkelaar

Deze bundeling van krachten maakt van Zorg-nv een unieke consultancy-organisatie voor de zorg en het sociale domein. Onze vennoten onderkennen ieder vanuit zijn eigen discipline wat u bezig houdt bij het ontplooien en implementeren van initiatieven, waar u tegen aanloopt, hoeveel inspanningen, tijd, energie en geld het u kost om initiatieven gerealiseerd te krijgen, hoe onoverzichtelijk de uitwerking van plannen kan zijn en dat u misschien wel op het moment dat het op het vastleggen en ondertekenen van de gemaakte afspraken aankomt - wat u dus (mogelijk) definitief gaat binden - het liefste alles zou willen laten zoals het is.

Wij kunnen ons in u en uw (beoogde) samenwerkingspartners verplaatsen, zodat we er samen voor kunnen zorg dat u de beoogde plannen toch kunt realiseren. Ieder van ons brengt zijn specifieke inhoudelijke kennis en ervaring in die nodig zijn om tot bijvoorbeeld zorgprogramma’s, verschuiving van zorg, samenwerkingsafspraken met andere disciplines en duurzame contractafspraken met zorgverzekeraars en gemeenten te komen.

Even voorstellen

Wij zijn:

- Bart Doornbusch, consultant

- Egbert Greving, apotheker

- Bert Hartstra, fysiotherapeut

- Eddy Liefferink, projectontwikkelaar

- Henk Veentjer, huisarts

Zorg-NV
Skager Rak 9
9642CT, Veendam

Wilt u meer informatie ?

Vul dan het formulier hieronder in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen!